Glittet betongulv en stærk løsning

Hos SJ Betongulve ApS har vi blandt andet specialiseret os i støbning af glittet betongulv og har mange års erfaring med at lægge det i blandt andet industribygninger, lagerbygninger, offentlige bygninger, private bygninger og tilbygninger. Så mangler I en stærk samarbejdspartner med stor ekspertise inden for glittet betongulv til jeres næste projekt, så lad SJ Betongulve ApS komme med et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi dækker hele Danmark!

Kontakt os

Vi leverer hele pakken

SJ Betongulve ApS leverer hele pakken fra udlægning af isolering og armering til udstøbning og den afsluttende glitning og pudsning af betongulve for både små og store virksomheder. Vi har det rigtige og nyeste udstyr og maskiner til at udføre håndværk af kvalitet.

Når vi påtager os et projekt, lægger vi stor vægt på et tæt samarbejde mellem kunden, vores sælger og projektleder. Når I vælger os til at lægge glittet betongulv, er vores fokus på professionel rådgivning og vejledning gennem hele samarbejdsperioden og ikke mindst på at levere et håndværk af kvalitet til aftalt tid og pris. 
 

Glittet betongulv - en hård og holdbar løsning

Når I vælger os som samarbejdspartner, vil vi rådgive og vejlede jer til at finde en holdbar løsning med glittet betongulv. SJ Betongulve anbefaler glittet betongulv blandt andet på grund af at det kan tåle tung belastning og holde i mange år. Derfor er det også oplagt at overveje glittet betongulv i store lagerbygninger, parkeringshuse, indkøbscentre, detailbutikker, logistikcentre og generelt inden for industri. 

Læs flere gode grunde til at bruge glittet betongulv til jeres næste projekt her:
 

  • Flot finish
  • Tæt og hård overflade
  • Høj ydeevne
  • Resistent overfor trafik med køretøjer
  • Hygiejnisk og nemt at vedligeholde
  • Lang holdbarhed
     

Ring i dag og hør nærmere

Er I interesseret i at høre mere om, hvordan SJ Betongulve ApS kan hjælpe jer med jeres projekt, så kontakt os allerede i dag. Vi kommer også gerne forbi til en snak og giver et uforpligtende tilbud. Ring på 74 55 26 60 eller skriv en mail til sj@sjbetongulve.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at følge os på vores Facebookside SJ BetonGulve, hvor vi løbende lægger billeder og videoer op fra igangværende projekter.