Industrigulve af højeste kvalitet

SJ Betongulve ApS leverer industrigulve, der især er velegnede til industribygninger, lagerbygninger, offentlige bygninger, tilbygninger, lagerhaller og andre forskellige produktions- og industrivirksomheder. Vores erfaring bygger på mange år inden for branchen, og vi udfører kun industrigulve, der er produceret af højeste kvalitet. Står I overfor et projekt, hvor I mangler en samarbejdspartner med stor ekspertise inden for industrigulve, så hjælper SJ Betongulve gerne. Ring i dag og få en uforpligtende snak.

Kontakt os

Høje krav til industrigulve

Der er mange krav, I skal overveje, når I skal have lavet industrigulv. Det afhænger af den specifikke industri, hvilke krav den enkelte kunde skal være opmærksom på. Industrigulve har mange forskellige funktioner og det skal passe præcis til det miljø, hvor det skal fungere. 
 
Disse krav er vigtige at overveje, når I som kunde vælger industrigulv:

  • Holdbarhed
  • Hygiejne
  • Sikkerhed
  • Vedligeholdelse
  • Æstetik

Hos SJ Betongulve ApS er vi eksperter i, hvilke industrigulve, der passer bedst til de forskellige industri- og produktionsvirksomheder, men også hvilke industrigulve, der opfylder de mest udfordrende funktionskrav. Vi leverer løsninger inden for industrigulv for både små og store virksomheder og står altid klar til at rådgive og vejlede jer med jeres næste projekt.

Tæt samarbejde

SJ Betongulve ApS hjælper jer med at opnå nøjagtig det resultat, som I ønsker og som passer til jeres behov. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde mellem kunden og projektleder. Det er særdeles vigtigt for os at få afstemt jeres forventninger til det kommende projekt, så alle er tilfredse med det endelige resultat.  

Indhent et tilbud

Hos SJ Betongulve ApS stiler vi mod at levere industrigulve, der er tilpasset vores kunders behov, og vi står altid klar med hjælp til at finde den løsning, der er bedst for vores kunder.
Ring i dag - vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer med at komme i gang med jeres projekt.
Kontakt os på 74 55 26 60 eller send en mail på sj@sjbetongulve.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Du er også velkommen til at følge os på vores Facebookside SJ BetonGulve, hvor vi løbende lægger billeder og videoer op fra igangværende projekter.