Overbeton i højeste kvalitet

Hos SJ Betongulve ApS har vi stor erfaring med forskellige former for arbejde med beton, og især overbeton er en af vores specialer. Overbeton, som er det afsluttende lag, er et arbejde som vi er faglige stolte af, om det er til en parkeringsplads, lagerhal eller noget helt tredje.
Vi er kendt for at levere helhedsløsninger ved projektets afslutning, for vi pudser og glitter altid overfladen inden overleveringen. Så mangler I en stærk samarbejdspartner til jeres næste beton-projekt, så lad SJ Betongulve ApS komme med et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Kontakt os

Vi leverer kvalitet til hele landet

Når du vælger SJ Betongulve ApS, vælger du et firma, der leverer håndværk lavet med kvalitet og stolthed. Vi har gennem mange år lavet overbeton til mange forskellige bygningstyper som industribygninger, landbrugsbygninger, parkeringskældre, offentlige bygninger mm., hvor daglig brug, påvirkninger og slitage stiller store krav til konstruktionen. Arbejdet bliver udført med stor ekspertise, og vi bruger altid de nyeste maskiner og teknologier til at levere et flot stykke arbejde med høj finish.

I Silkeborg har vi udlagt 2500m2 overbeton på 8 timer eller da vi arbejdede 48 timer uafbrudt på Jagtvej i midten af København med at lægge 3900m2 beton - for når vi arbejder, er vi effektive.


SJ Betongulve ApS står for: 

  • Høj kvalitet: Vi bruger kun de bedste materialer og nyeste teknologi for at sikre at vores overbeton er af højeste kvalitet.
  • Pålidelighed: Vi leverer altid til tiden til aftalt pris.
  • Kundetilfredshed: Vi sætter vores kunders behov og ønsker i højsædet og stræber efter at levere en positiv oplevelse for hver enkelt kunde.

Fordele ved at vælge vores overbeton

Betongulve og dermed overbeton er i dag efterspurgt inden for mange byggeprojekter, da det kan bruges til mange forskellige opgaver. Overbeton er blandt andet populært, da det er yderst hårdfør og slidstærkt og derfor fordelagtigt til bygninger, hvor der kører tungt maskineri eller står store produktionsanlæg.
SJ Betongulve ApS kan løfte opgaven og levere slidstærkt overbeton efter jeres ønsker.

Ring i dag og få en snak

Så søger I en kompetent og erfaren samarbejdspartner til jeres næste projekt med udlægning af overbeton, så tøv ikke. Vi løser opgaver for både store og små virksomheder og kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Ring til os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer. Kontakt os på telefon 74 55 26 60 eller send en mail på sj@sjbetongulve.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også velkommen til at følge os på vores Facebookside SJ BetonGulve, hvor vi løbende lægger billeder og videoer op fra igangværende projekter.