Terrændæk til hele Danmark

Hos SJ Betongulve ApS tilbyder vi konstruktion af terrændæk i hele Danmark. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for blandt andet terrændæk i offentlige bygninger, industribygninger, lagerbygninger, parkeringshuse og mange andre konstruktioner. Vi løser både store og små opgaver og står altid klar med gode råd og vejledning. Så mangler I en stærk samarbejdspartner til jeres projekt, som udfører alt slags arbejde inden for betongulve? Ring i dag og få en uforpligtende snak. Vi sidder klar i Rødding til at tage imod dit opkald. 

Kontakt os

Et stærkt fundament

Formålet med terrændæk er at skabe et solidt fundament, der beskytter mod fugt, holder på varmen og sørger for en stabil temperatur. Nyt terrændæk bygges direkte på jordbunden og stopper i overkanten af betongulvet.

Denne konstruktion består af 3 overordnede lag, som er:


●     Kapillarbrydende lag
●     Varmeisolerende lag
●     Lag af beton
 

Hos SJ Betongulve ApS opfører vi alle 3 lag med stor faglig stolthed. Byggereglementet stiller specifikke krav og regler til opførelsen af terrændæk, der skal overholdes for at sikre at konstruktionen fungerer optimalt. Krav som SJ Betongulve ApS har arbejdet med gennem mange år på byggemarkedet, og som I trygt kan overlade til os.

Fokus på kvalitet

Når I vælger os som samarbejdspartner, er vores fokus på at udføre et stykke arbejde af 100 % kvalitet, til aftalt tid og pris. Vi engagerer os i et tæt samarbejde med vores kunder og yder professionel rådgivning og vejledning. SJ Betongulve ApS hjælper jer med at etablere et holdbart terrændæk til jeres erhvervsbygning, industribygning, lagerbygning, private bygninger eller en hvilken som helst anden konstruktion, I måtte ønske.
SJ Betongulve ApS leverer hele pakken til hele landet, så kontakt os allerede i dag.

Ring og hør nærmere

Skal SJ Betongulve ApS hjælpe med konstruktion af jeres terrændæk? Så tag kontakt allerede i dag på telefon 74 55 26 60 og lad os få en snak om jeres kommende projekt. Du er også velkommen til at skrive en mail på sj@sjbetongulve.dk. Vi kommer gerne forbi til en snak om projektet, processen, pris og giver et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du er også velkommen til at følge os på vores Facebookside SJ Betongulve ApS, hvor vi løbende lægger billeder og videoer op fra igangværende projekter.